Barion Pixel

Rólunk

RÓLUNK

Cultree LOGO

A képregény mindenkié.

Ebben hiszek.

A kép és a szöveg úgy alkot egy másfajta élményt, ahogy arra egy másik médium sem képes. Megvan a maga különös, lebilincselő világa, és egy jó történet bármikor képes arra, hogy magába szippantsa az olvasót és kiragadja a hétköznapokból. Egyszerre művészet és szórakozás, rajongás és ámulat, varázslat és misztikum. A képregények gyógyítanak, inspirálnak és feltöltenek bennünket. És még annyi mindenre képesek, ha nyitottak vagyunk.

A Cultree küldetése platformként, hogy olyan történetek számára nyújtson otthont, melyek máskülönben nagy valószínűséggel nem jelennének meg, és fontos célkitűzése az is, hogy az itt fellelhető történetek mindenki számára elérhetőek legyenek, és megfeleljenek a médium másik fontos jellemzőjének, hogy “a képregénynek olcsónak kell lennie.”

A Cultree platformján nem csak képregényekkel fogsz találkozni, hanem blogbejegyzésekkel, videókkal és podcast műsorokkal is, melyek a médium sokszínűségét hivatottak bemutatni.

Mindenki számára létezik egy történet, ami csak neki szól. Fedezd fel azt a különleges élményt, amit csak a képregények tudnak nyújtani, mert a kaland Veled kezdődik.

“A legjobb képregényekben a szavak és a képek olyanok, mint a táncpartnerek, akik felváltva vezetik egymást.”
-Scott McCloud

Szív. Karakterek. Humor.

Ezek a jelszavai a Panel Kalandor kiadónak.

A Panel Kalandor története hosszas álmodozás után végül 2018-ban vette kezdetét. Azzal a céllal indult a kiadó, hogy elhozza a kortalan képregények királyait, miközben szélesíti a hazai megjelenések palettáját és modern történeteket hoz el a médium iránt érdeklődő közönségnek.
Első megjelenésére júliusban került sor. Ez volt a VISSZA A JÖVŐBE – Elfeledett regék és alternatív idősíkok, melyben Marty McFly és a Doki visszatértek, hogy újabb izgalmas kalandokat hozzanak el számunkra. A sorozat lassan megtalálta kicsiny, hűséges közönségét, melynek eredményeként a fősor összes része megjelenhetett 2020 nyaráig. Ám ezzel a kalandoknak még nincs vége…

2019-ben a Panel Kalandor kiadta a legfrissebb Buffy, a vámpírok réme feldolgozását, majd 2020 őszén belevágott John Allison Eisner-díjas sorozatába, melyet immáron már magyarul is élvezhetünk.

Az Egyetemre mentem a kiadó első sorozata, mely nem csak nyomtatásban, de digitálisan is megjelenik.

Az UKKO Stúdió azzal a céllal indult, hogy elhozza napjaink legjobb alkotói képregényeit digitális formátumban. Nemcsak a kínálatot szeretné bővíteni, hanem átadni azt az élményt, amit csak az alkotói képregények tudnak.

Mindezt egy rég elfeledett módon teszi. Hiszen nincs is felszabadítóbb érzés annál, mikor havonta folytatódik kedvenc történetünk, és nem kell éveket várnunk a folytatásra.

2021 végén jelentek meg első kiadványai: a Királyok kora és a Valami vadászik a gyerekekre, melyek minőségét az is jelzi, hogy rögtön az első évükben Eisner-díjra jelölték őket.

Az UKKO Stúdió úgy szeretné gazdagítani a hazai palettát, hogy csak olyan történetet hoz el Olvasói számára, melyek eddig ismeretlen különlegességek, elismert és méltán népszerű alkotóktól, akik napjaink képregény kínálatát formázzák a médium jelenlegi és jövőbeni rajongói számára.

Megtalálsz bennünket az alábbi közösségi média felületeken:

“Szeretném felhívni a felnőttek figyelmét arra, hogy kimeríthetetlen minőségi történet áll rendelkezésetekre képregények formájában, és tanuljátok meg, hogy támogassátok, mert minél jobban támogatjátok, annál jobb lesz a végeredmény.”
-Will Eisner

WHY CHOOSE US

Free Shipping

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

100% money back guarantee.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

Online Support 24/7

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.