Egyetemre mentem – Veletek megleszek

3000 Ft

DIGITÁLIS KÉPREGÉNY

Susan, Esther, és Daisy három hete kezdték meg egyetemi tanulmányaikat, és hamar jó barátnők lettek. Most először vannak távol az otthonuktól, és mindhárman szeretnének rátalálni a valódi énjükre, de a félénk fiúk, az útkeresés, az influenza, a nagy rejtélyek, az új-sovinizmus, és persze a tanulás fenyegető réme mellett talán már annak is örülniük kell, ha valahogy kihúzzák tavaszig. Az egyetemi évek mindig a változásról, és a fejlődésről szólnak, de Esther, Susan és Daisy dolgai egy kicsit furcsábban alakulnak az átlagosnál.

Az Egyetemre mentem 1. kötetét a zseniális webképregény-alkotó, John Allison (Bad Machinery) írta és találta ki, a rajzokat pedig a Disney művésze, Lissa Treiman (Minotaar) készítette. A kiadvány a díjnyertes sorozat első négy füzetét tartalmazza.

 

 

‘‘Az Egyetemre mentem nemcsak zseniális komédia, hanem végtelenül hite­le­sen mutatja be a szívfájdalmat és az élet kaotikusságát is. Minden képregénynek arra kellene törekednie, hogy ilyen csodálatos, és sokszínű legyen.‘‘
–MULTIVERSITY

 

‘‘Esther drámái, Susan forrófejűsége, és Daisy bájos esetlensége teszi igazán különlegessé, és egyedivé az Egyetemre mentemet, amely kötelező mindenkinek, aki valami újra, és frissre vágyik.‘‘
–Newsarama

Kosár

Leírás

A KIADVÁNYRÓL

ÍRÓ: JOHN ALLISON
RAJZOLÓ: LISSA TREIMAN
SZÍNEZŐ: WHITNEY COGAR

OLDALSZÁM: 116. OLDAL
MŰFAJ:
KOMÉDIA,
EGY CSIPET ÉLET,
FELNÖVÉS TÖRTÉNET,
ISKOLAI ÉLET

HOGYAN TUDOD ONLINE ELOLVASNI A MEGVÁSÁROLT KIADVÁNYOD?

Vásárlás után kattints a könyv ikonra az oldal fejlécében, ami a megvásárolt Képregényeid oldalára visz. Kattints a képregény nevével ellátott gombra, hogy a böngésződben lapozgathasd a kiadványt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.