Barion Pixel

Valami vadászik a gyerekekre

Valami vadászik a gyerekekre

A GLAAD-díjas író, James Tynion IV (Batman, Memetic, The department of Truth) és a rajzoló Werther Dell’Edera (Briggs Land) egy teljesen új sorozatban dolgoznak együtt, melyben a legrosszabb félelmeinket váltják valóra.

Amikor Archer’s Peak-ben egyre több gyerek tűnik el rejtélyes módon, minden reménytelennek tűnik. A legtöbben soha nem kerülnek elő, de akik mégis visszatérnek, szörnyű eseményekről számolnak be – veszedelmes lényekről mesélnek, akik az árnyékban élnek, és hátborzongatóan félelmetesek. Az egyetlen reményük, hogy szembeszálljanak ezzel a felfoghatatlan fenyegetéssel, akit senki sem lát, és akiben senki sem hisz, egy titokzatos idegen, aki most érkezett a városba. Hisz a gyerekeknek, és azt állítja, hogy látja, amit ők.

A neve Erica Slaughter. Szörnyeket öl.

Ez minden, amit csinál, és viseli a következményeket, mert ezt KELL tennie.

ALKOTÓK
Író: James Tynion IV
Rajzoló: Werther Dell’Edera
Színező: Miquel Muerto

KARAKTEREK

Erica Slaughter

Szörny vadász Titokzatos fiatal szőke lány járja Amerikát és olyan dolgokra vadászik, amikkel más nem tud elbánni. Egy hívást követően Ericát Archer's Peak felé irányítják, hogy nyomozzon egy nemrégiben történt gyilkosságsorozat ügyében. Minden áron meg akarja találni a szörnyeteget, hogy megakadályozza további áldozatok szedését. Kevés holmija van, közülük is kiemelkedik egy plüss polip, akit mindig magánál hordoz.

James

James átlagos fiatal, aki nagyon szeret történeteket mesélni, és minden vágya az volt, hogy végre ő is rendezhessen egy pizsi partit. Amire azonban nem számított, hogy az áloméjszakája egy szempillantásra rémálommá válik...

A sorozat részei

has been added to your cart.
Fizetés