Királyok kora #16.

800 Ft

A brit kormányerők által körülvett Nimue erősítést hív – de vajon Merlin és Galahad segít megállítani az ellenállást… vagy leleplezi Nagy-Britanniát az igazsággal?
Mindeközben Bridgette és Duncan csapdába estek a Másvilágon, és a kijutásukat Arthur legnagyobb lovagja akadályozza: Lancelot.

“A Királyok kora #16 egy gyors tempójú utazás, amely izgalmas módon mozgatja a táblán lévő összes bábut oda, ahová kell. Gillen ügyességét bizonyítja, hogy egy számban négy különböző cselekményszállal is képes zsonglőrködni, és mindegyik pontosan annyi időt kap, amennyire szüksége van, hogy levegőzni tudjon. Dan Mora továbbra is lenyűgöz a grafikájával, és megmutatja, miért ő az egyik legjobb művész napjainkban. A Királyok kora #16 csodálatos módon építi fel a várakozást a következő részre.” – You don’t read comics

Kosár

Leírás

A KIADVÁNYRÓL

ÍRÓ: KIERON GILLEN
RAJZOLÓ: DAN MORA
SZÍNEZŐ: TAMRA BONVILLAIN

OLDALSZÁM: 32. OLDAL
MŰFAJ:
KALAND,
FANTASY
CSALÁDI,
TÖRTÉNELEM

EREDETI MEGJELENÉS: 2021. 02. 17.
MAGYAR MEGJELENÉS: 2023. 02. 10.

HOGYAN TUDOD ONLINE ELOLVASNI A MEGVÁSÁROLT KIADVÁNYOD?

Vásárlás után kattints a könyv ikonra az oldal fejlécében, ami a megvásárolt Képregényeid oldalára visz. Kattints a képregény nevével ellátott gombra, hogy a böngésződben lapozgathasd a kiadványt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.