Egyetemre mentem – Tiszta szívvel

3000 Ft

DIGITÁLIS KÉPREGÉNY

Susan, Esther és Daisy hamar összebarátkoztak. továbbra is együtt próbálják átvészelni első egyetemi félévüket és megtalálni a helyüket az életben, de a félénk fiúk,
a karácsonyi szünet, a városi riválisok és persze a tanulás fenyegető réme mellett talán már annak is örülniük kell, ha kihúzzák tavaszig.

Az Egyetemre mentem 2. kötete a zseniális webképregény-alkotó, John Allison (Bad Machinery, Scary Go Round), valamint a Disney animátora, Lissa Treiman és az üstökösként berobbant grafikustehetség, Max Sarin közös gyermeke.

A három lány tovább folytatja tanulmányait ebben a kiadványban, mely a díjnyertes sorozat 5–8. történeteit foglalja magában.

 

 

‘‘Egyértelműen a szeretet az a titkos összetevő, ami igazán egyedivé és szívmelengetően különlegessé teszi John Allison művét.‘‘
– Comicosity

 

‘‘Ezek a fiatalok még tudják, hogy kell élni és kalandokba keveredni, és nem csak az okostelefonjuk bűvkörében léteznek.‘‘
– Mona (Máslaposság)

 

‘‘Együltő helyemben kellett olvasnom. A képregények unikornisának nevezett hétköznapi történeteket elmesélő képregény-univerzumnak sikerült teljesen beszippantania.
– P.A. DOORMAN (SMOKING BARRELS)

Kosár

Leírás

A KIADVÁNYRÓL

ÍRÓ: JOHN ALLISON
RAJZOLÓ: LISSA TREIMAN, MAX SARIN
SZÍNEZŐ: WHITNEY COGAR

OLDALSZÁM: 116. OLDAL
MŰFAJ:
KOMÉDIA,
EGY CSIPET ÉLET,
FELNÖVÉS TÖRTÉNET,
ISKOLAI ÉLET

HOGYAN TUDOD ONLINE ELOLVASNI A MEGVÁSÁROLT KIADVÁNYOD?

Vásárlás után kattints a könyv ikonra az oldal fejlécében, ami a megvásárolt Képregényeid oldalára visz. Kattints a képregény nevével ellátott gombra, hogy a böngésződben lapozgathasd a kiadványt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.