Egyetemre mentem – Veszedelmes választás

3000 Ft

DIGITÁLIS KÉPREGÉNY

A végéhez közeledik a három legjobb barátnő, Susan, Esther és Daisy első egyetemi féléve. A lányok és fiú kollégista társaik, Ed és McGraw rádöbbennek, hogy az egyetem sokkal többről szól a jegyeknél és a rémes mikrós kajáknál. Ha mindezt megbolondítjuk egy kis kocsma­túrával, egyéjszakás kalanddal, szakítással és politikai botránnyal, könnyen lehet, hogy minden idők legmozgalmasabb szemeszterét kapjuk!

A díjnyertes Egyetemre mentem 3. kötete a 9–12. füzeteket foglalja magában és ismét fantasztikus szórakozást ígér az alkotó, John Allison (Bad Machinery, Scary Go Round) és a zseniális újonc, Max Sarin szenzációs humorának köszönhetően.

 

‘‘Ez egy remek történet, mely képes a hétköznapok egyszerűségével megnevettetni, lenyűgözni és elgondolkodtatni.‘‘
– P.A. DOORMAN (SMOKING BARRELS)

‘‘Ami az igazi nagy erőssége, hogy emberközeli helyzeteket elevenít meg: senki sem tökéletes, mindenki keresi a megfelelő helyét a világban, ennek köszönhetően néha egészen furcsa kalandokba keverednek, de hát emberekből vannak, ez a velejárója, ettől válik hitelessé.‘‘
– Mona (Máslaposság)

‘‘Az Egyetemre mentem egyetlen füzete értékesebb, mint a legtöbb képregény teljes történetszálai.‘‘
– IGN

 

Kosár

Leírás

A KIADVÁNYRÓL

ÍRÓ: JOHN ALLISON
RAJZOLÓ: MAX SARIN
SZÍNEZŐ: WHITNEY COGAR

OLDALSZÁM: 116. OLDAL
MŰFAJ:
KOMÉDIA,
EGY CSIPET ÉLET,
FELNÖVÉS TÖRTÉNET,
ISKOLAI ÉLET

HOGYAN TUDOD ONLINE ELOLVASNI A MEGVÁSÁROLT KIADVÁNYOD?

Vásárlás után kattints a könyv ikonra az oldal fejlécében, ami a megvásárolt Képregényeid oldalára visz. Kattints a képregény nevével ellátott gombra, hogy a böngésződben lapozgathasd a kiadványt.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.