Barion Pixel

Szia Kalandor!

Back to Blog

Szia Kalandor!

Kedves Kalandor!

Köszöntelek Magyarország első és egyetlen digitális képregény platformján, ahol a legjobb külföldi és idővel remélhetőleg hazai címeket olvashatod majd hónapról hónapra. Köszönöm bátorságod, hogy meglátogattad az oldalt, és ha még új vagy a képregények lebilincselő világában, akkor üdvözöllek körünkben! Vigyázat, ez a szenvedély nagyon élvezetes!

A platform sok szempontból különleges és rég dédelgetett álmom valósítja meg, hiszen azok a címek, melyek itt megjelennek most először olvashatóak MAGYAR nyelven, és lehetséges, hogy másképp sosem jelentek volna meg. Olyan címeket választottam, melyek garantáltan lebilincselnek majd és magukkal ragadnak mindenkit, aki igényli a minőségi szórakozást.

Bízom benne, hogy digitális formában is népszerűsíteni tudom a képregény olvasást, mert hiszek abban, hogy a képregény médiuma mindenkié! Mind vágyunk olyan történetekre, amelyek hozzánk szólnak, amik rólunk szólnak. Éld át a legizgalmasabb történeteket a Panel Kalandor, és az Okku Stúdió jóvoltából.

A képregények árai nem fognak emelkedni, és a most elindított sorozatok egészen biztosan végig fognak futni, így nem kell aggódnod amiatt, hogy idővel nem jelenik meg a folytatása kedvencednek. De ehhez kell a Te segítséged is! Mesélj róla az ismerőseidnek, oszd meg az olvasás élményét a barátaiddal, és tegyél róla, hogy a képregények újra olcsóbbak lehessenek! Most pedig fedezd fel azt az új világot, amit a Cultree biztosít a számodra!

Jó olvasást! Kalandra fel!

Barátod az időben,
Ákos


Back to Blog